Tijdelijke inhuur

U bent niet op zoek naar projectmatige inhuur op een specifiek inkooptraject. U bent gewoon op zoek naar tijdelijk extra mankracht om uw capaciteit binnen uw inkoop uit te breiden. sZIP biedt u deze benodigde capaciteit. sZIP heeft alle vakinhoudelijke kennis en expertise in huis om u daarin te ontzorgen.

Van het inkopen van onderdelen van treinstellen tot en met het contracteren van een partij voor het leveren van vervoersdiensten bij een gemeente. Van (onder)delen van boten tot en met operatiekamers. Van WMO-zorg tot en met grondstoffen voor de productie van levensmiddelen. Bij sZIP is uw vraag in goede handen. Onze inkoopprofessionals hoeven niet eerst weken te worden ingewerkt, maar gaan meteen resultaatgericht aan de slag.


Of bent u op zoek naar een (tijdelijke) manager om uw inkoopafdeling te besturen? sZIP biedt deze mogelijkheid. De inkoop professional zal ervoor zorgen dat de inkooptrajecten door de medewerkers en conform het beleid op een doelmatige wijze zullen worden uitgevoerd.

Daarenboven zullen beleidsvraagstukken die spelen binnen uw organisatie op het gebied van inkoop door de professional worden behartigd. Tevens zal de sZIP professional ervoor zorgen dat er een teammentaliteit wordt gerealiseerd en de motivatie van individuele medewerkers hoog is.