sZip

Wat bieden wij u

sZIP is een samenwerkingsverband van zelfstandige gespecialiseerde inkoopprofessionals die ieder voor zich in staat zijn om een gedegen advies over de organisatieaanpak en (inkoop-)projectinrichting te verzorgen of uw organisatie tijdelijk hierin te kunnen ondersteunen.
Door ons als zelfstandige (interim) inkoopprofessionals te verenigen in een maatschap kunnen we stelselmatig onze kennis en ervaringen onderling uitwisselen en daarmee onze individuele professies nog verder uitbouwen. Met ons sZIP-lidmaatschap profileren we ons bovendien gezamenlijk als beproefde voorlopers in ons vakgebied. Beschouw ons sZIP-lidmaatschap gerust als een borging van kwaliteit en als een geslaagde voorselectie van uw toekomstige interim inkoopprofessional.

kr-inkoop   certius   proccon   grow-consulting   sps-advies
Logo OUTnIN fill            logo emo_edited-2 copy            WdM4 fill corr 2             logo Draisma advies corr 2

Onze diensten

Opdrachtgevers en intermediairs kunnen bij sZIP terecht voor de juiste invulling van hun opdrachten voor inkoopadviesdiensten en interim projecten c.q. opdrachten, zowel binnen de zorg, de publieke- en private sector. Hieronder presenteren we een groot aantal vakgebieden die de werkzaamheden van onze leden dekt. Neemt u gerust contact met ons op voor nadere uitleg of een antwoord op een specifieke vraag. Via het contactenformulier kunt u uw vraag stellen.
 

<a href=Inkooporganisatie>Inkooporganisatie advies</a>

Inkooporganisatie advies

Uw organisatie gaat veranderen. In de vraagstukken die daarbij spelen eist inkoop in toenemende mate een prominente rol op. Het inrichten van een goede inkooporganisatie is cruciaal om uw organisatiedoelstellingen te behalen. sZIP professionals kunnen op grond van hun kennis en ervaring advies geven…
(meer…)

<a href=Inkooponderzoek>Inkooponderzoek – 0-meting</a>

Inkooponderzoek – 0-meting

Wilt u uw huidige inkooporganisatie in kaart brengen, dan kunt u dit laten uitvoeren door de inkoopprofessionals van sZIP.
Feitelijk is een 0-meting van uw inkooporganisatie een inventarisatie van de huidige situatie. Echter met een specifiek doel.
(meer…)

<a href=inkooptraject>Projectconsultancy / Inkoopproject</a>

Projectconsultancy / Inkoopproject

Naast het uitvoeren van een spendanalyse of een 0-meting biedt sZIP u ook de diensten aan van projectconsultancy. U bent op zoek naar gespecialiseerde projectmatige ondersteuning, bijvoorbeeld in geval van investeringsprojecten, complexe aanbestedingstrajecten waarbij u een projectleider of procesbegeleider zoekt of voor outsourcing en offshoring-trajecten.
(meer…)

<a href=tijdelijke-inhuur>Tijdelijke inhuur (inkoopadviseur)</a>

Tijdelijke inhuur (inkoopadviseur)

U bent niet op zoek naar projectmatige inhuur op een specifiek inkooptraject. U bent gewoon op zoek naar tijdelijk extra mankracht om uw capaciteit binnen uw inkoop uit te breiden. sZIP biedt u deze benodigde capaciteit. sZIP heeft alle vakinhoudelijke kennis en expertise in huis om u daarin te ontzorgen.
(meer…)

<a href=projectinkoop>Tijdelijke inhuur (manager inkoop)</a>

Tijdelijke inhuur (manager inkoop)

U bent op zoek naar een (tijdelijke) manager om uw inkoopafdeling te besturen. sZIP biedt deze mogelijkheid. De inkoop professional zal ervoor zorgen dat de inkooptrajecten door de medewerkers en conform het beleid op een doelmatige wijze zullen worden uitgevoerd.
(meer…)

<a href=spendanalyses>Spendanalyses</a>

Spendanalyses

Wilt u ook uw inkopen optimaliseren?
Efficiënter en effectiever inkopen. Het is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is het mogelijk. Houd uw inkoopproces in uw organisatie tegen het licht met behulp van de spendanalyse.
(meer…)

<a href=inhouse-inkooptrainingen>Inhouse inkooptrainingen</a>

Inhouse inkooptrainingen

Voor trainingen of workshops op het vakgebied inkoop bent u ook bij ons aan het goede adres. Heeft uw organisatie behoefte aan het verbeteren van de kennis van inkoopprocessen, het optimaal en effectief vormgeven van een inkooptraject, het opzetten en inregelen van een contract en leveranciersmanagement proces
(meer…)

Leden

sZIP-leden zijn stuk voor stuk interim inkoopprofessionals met een eigen hoogwaardige ervaring en een variëteit aan inkoopdisciplines. Bekijk de diversiteit aan werkcompetenties eens rustig en neem gerust contact met (een van) ons op. Indien nodig verwijzen we u graag verder binnen ons netwerk.

Glenn de Vries

Introductie
Glenn de Vries kan het beste omschreven worden als een enthousiaste, leergierige en gedreven zelfstandige interim professional met een brede ervaring op het gebied van Inkoop, Inkoopmanagement, Europese Aanbesteding, Inkoopprocessen en Spend analyses waarbij een directe focus ligt op de wensen van de interne klant en het maximale resultaat voor het bedrijf. (meer…)

Karin Reitsma

Karin Reitsma-Hooijmans
Karin Reitsma-Hooijmans is geboren in Veenendaal op 2 oktober 1964 en na 3 jaar verhuisd naar Tiel. Karin is getrouwd met Doekele en samen hebben ze één dochter, Lobke Wiepkje. Ze wonen in Zwaag. (meer…)

Emo Wiertsema

Advanced Procurement
Emo Wiertsema is afgestudeerd aan de HTS bedrijfskunde te Eindhoven en heeft vervolgens Nevi 1,2 en 3 afgerond. Emo is zijn carrière begonnen in het OLVG te Amsterdam in de functie van Inkoper. Als hoofd Inkoop van het Diaconessen ziekenhuis te Leiden, heeft Emo veel ervaring opgedaan in het professionaliseren van de inkoopfunctie en structureren van inkoopprocessen. (meer…)

Stef Simonis

Stef Simonis – SPS Advies
Stef Simonis is sinds 2004 werkzaam binnen het vakgebied inkoop. Na de start van zijn inkoop carrière in de private sector heeft Stef in 2008 de overstap gemaakt naar de publieke sector. (meer…)

Wil de Mul

Wil de Mul
Wil de Mul (1955) is sinds eind jaren ’80 werkzaam binnen het vakgebied inkoop. Zijn eerste functie als senior buyer was bij Tulip Computers International B.V. te Den Bosch. (meer…)

Wim Bouwman

Wim Bouwman – Certius Interim Management
Vanaf 1999 is Wim full-time werkzaam in het vakgebied Inkoop. In eerste instantie in de private sector. Sinds 2005 is Wim ook actief in de publieke sector als zelfstandig Inkoopadviseur en Interim manager. (meer…)

Radjes Boejharat

Radjes Boejharat – OUTnIN
Radjes Boejharat is sinds 2000 werkzaam binnen het vakgebied inkoop. Na de start van zijn inkoop carrière in de private sector voor het Inkoopadvies bureau Compendium heeft Radjes in 2003 de overstap gemaakt naar de semi-publieke sector.
(meer…)

Sandra Draisma

Draisma Inkoopadvies
Sandra Draisma (1980) is gehuwd en moeder van 2 kinderen. Vanaf 2000 zit Sandra in het inkoopvak en heeft ze al in diverse organisaties gewerkt. Sinds 2013 is ze zelfstandige geworden. (meer…)

Wilco van Regteren

PROCCON: van Regteren Procurement Consultancy
Wilco (1963) is sinds 1991 actief in het inkoopvak. Nadat hij eerst 15 jaar inkoopervaring heeft opgedaan als lijn-manager bij multinationals in de industrie (pharma, chemie, medical equipment, bio-tech), heeft hij in 2005 de overstap gemaakt naar inkoop consultancy. Sinds  2009 runt Wilco zijn eigen adviesbureau en bedient hij een brede klantenkring in de industrie, zakelijke dienstverlening en zorg.
(meer…)

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Bericht