Wat bieden wij u

sZIP is een samenwerkingsverband van zelfstandige gespecialiseerde inkoopprofessionals die ieder voor zich in staat zijn om een gedegen advies over de organisatieaanpak en (inkoop-)projectinrichting te verzorgen of uw organisatie tijdelijk hierin te kunnen ondersteunen.
Door ons als zelfstandige (interim) inkoopprofessionals te verenigen in een maatschap kunnen we stelselmatig onze kennis en ervaringen onderling uitwisselen en daarmee onze individuele professies nog verder uitbouwen. Met ons sZIP-maatschap profileren we ons bovendien gezamenlijk als beproefde voorlopers in ons vakgebied. Beschouw ons sZIP-lidmaatschap gerust als een borging van kwaliteit en als een geslaagde voorselectie van uw toekomstige interim inkoopprofessional. Vanuit ons vaste netwerk zijn wij in staat om aan sZip gelieerde inkoop professional in te zetten bij opdrachtgevers die beschikken over brede ervaring en goede communicatie eigenschappen.

Onze maten

sZIP-maten zijn stuk voor stuk interim inkoopprofessionals met een eigen hoogwaardige ervaring en een variëteit aan inkoopdisciplines. Bekijk de diversiteit aan werkcompetenties eens rustig en neem gerust contact met (een van) ons op. Indien nodig verwijzen we u graag verder binnen ons netwerk.

Ervaringscases

Als lid van sZIP is elke aangesloten professional op haar of zijn werkervaring getest. De vele ervaringen zijn inspirerend voor elkaar en veelal ook voor aanstaande opdrachtgevers. We hebben daarom een greep interessante zogenoemde ‘ervaringscases’ voor u verzameld en op deze site gepubliceerd. De auteur van elke ervaringscase is lid van sZIP en staat garant voor de feitelijke inhoud ervan. Binnen het samenwerkingsverband zijn er veelal meerdere maten die eenzelfde soort ervaring in hun portfolio hebben. Wilt u meer weten over de auteur of over de specifieke ervaring neemt u dan gerust contact met ons op.

Contact

Heeft u interesse en bent u op zoek naar een succesvolle inkoopprofessional, of heeft u behoefte aan een coachings- of leiderschapstraject? Of wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op. Vanuit passie en bevlogenheid voor het vakgebied realiseren wij uw succes en ambities.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden met ons te bespreken.

Stuur ons vrijblijvend een e-mail.