Karin Reitsma

Karin Reitsma

Karin Reitsma-Hooijmans
Karin Reitsma-Hooijmans is geboren in Veenendaal op 2 oktober 1964 en na 3 jaar verhuisd naar Tiel. Karin is getrouwd met Doekele en samen hebben ze één dochter, Lobke Wiepkje. Ze wonen in Zwaag.

Introductie
Karin heeft als inkoopprofessional de afgelopen 28 jaar ruime (inkoop)ervaring opgedaan binnen zowel profit als non-profit organisaties (binnen- en buitenland) met als werkveld het totale inkoopproces, het introduceren van beleid en de daarbij behorende werkprocessen, het geven van presentaties en het begeleiden en coachen van startende inkopers binnen de overheid.

Na de hotelschool heeft Karin enkele jaren in de horeca gewerkt, daarna 20 jaar gewerkt bij verschillende luchtvaartmaatschappijen in binnen- en buitenland en hier de inkoop van alle food en non-food producten ingekocht en gecontracteerd. In 2005 heeft ze de overstap gemaakt van de private naar de publieke sector. Karin is gestart als inkoopadviseur in de gemeente Hoorn. In 2008 is ze strategisch inkoper en coördinator van de gemeente Purmerend geworden. Naast deze functie is Karin sinds november 2008 haar eigen inkoopadviesbureau gestart.

Opleidingen
Nevi 1, Nevi 2 tactisch, Nevi 2 strategisch. Aanbestedingsrecht voor inkopers.

Profiel
Karin is een energiek, positief ingesteld en enthousiast persoon, die resultaatgericht en gedreven over komt. Ze is samenwerkingsgericht, komt professioneel en als een sterke persoonlijkheid over. Karin is een goede luisteraar, weet te inventariseren wat de werkelijke vraag is en stelt zich actief en betrokken op om tot een goed werkbaar resultaat te komen.

Competenties
Procesgericht, ondernemend, organisatiesensitief en diplomatiek, resultaatgericht en daadkrachtig, flexibel ingesteld.

Voor verdere gegevens zie de website www.karinreitsma.nl.