Glenn de Vries

Glenn de Vries

Introductie
Glenn de Vries kan het beste omschreven worden als een enthousiaste, leergierige en gedreven zelfstandige interim professional met een brede ervaring op het gebied van Inkoop, Inkoopmanagement, Europese Aanbesteding, Inkoopprocessen en Spend analyses waarbij een directe focus ligt op de wensen van de interne klant en het maximale resultaat voor het bedrijf.

Glenn heeft sinds 2011 zijn eigen inkoopadviesbureau, waar hij sinds de start full time bij diverse opdrachtgevers heeft gezeten om in de private sector als in de publieke sector zijn inkoopkennis met hen te delen. Glenn is het beste in zijn kracht om samen met een multidisciplinair team te werken aan de best mogelijke oplossing. Hij maakt daarbij gebruik van de krachten van anderen en zorgt er voor dat het maximale resultaat uit aanbestedingen wordt gehaald, door de keten optimaal te benutten. Recentelijk heeft Glenn zijn B-Certificaat behaald Best Value Procurement “BVP”.

Omdat Glenn vader is van twee kinderen, Voorzitter is van de Junior Kamer Zaanstad, houdt van sporten en zijn vrouw helpt bij haar onderneming www.puurzaans.nl, kunnen we Glenn zeker omschrijven als een Ondernemend type.

Zijn motto luidt dan ook: “Maak plezier, wees creatief en hou het eenvoudig”, Glenn de Vries

Kennis & Ervaring
Na het volgen van diverse (inkoop) opleidingen, heeft Glenn veel ervaring opgedaan bij diverse uiteenlopende grote mulitnationals. Glenn is ondermeer lid geweest van de Tenderboard van Schipholgroup, is onderdeel geweest van een SAP implementatieteam, waarbij hij SAP en SAPSRM heeft geïmplementeerd in landen als Zwitserland, Duitsland en Nederland en hij een tweetal teams heeft getraind in Bratislava en India. Daarnaast is hij vandaag de dag Sourcing Manager bij AHOLD Delhaize. Glenn is door zijn opgedane kennis en ervaring in staat om zelfstandig en professioneel organisaties te begeleiden in het (Inkoop) proces.

Een greep uit de werkgevers/opdrachtgevers
AHOLD Delhaize, NS (NedTrain), Givaudan, Remia, Abbott, Eurotank Amsterdam, Schiphol Group, Fontijne Grotnes, de Boer Tenten, Ministerie van Financiën, Universiteit van Amsterdam, Auping.

Voor verdere gegevens zie de website www.growconsulting.nl