Wilco van Regteren

Wilco van Regteren

PROCCON: van Regteren Procurement Consultancy
Wilco (1963) is sinds 1991 actief in het inkoopvak. Nadat hij eerst 15 jaar inkoopervaring heeft opgedaan als lijn-manager bij multinationals in de industrie (pharma, chemie, medical equipment, bio-tech), heeft hij in 2005 de overstap gemaakt naar inkoop consultancy. Sinds  2009 runt Wilco zijn eigen adviesbureau en bedient hij een brede klantenkring in de industrie, zakelijke dienstverlening en zorg.

Introductie

Wilco is het meest in zijn element in de rol van inkoopconsultant, interim- of project manager, bij voorkeur in de private sector. Hij past graag zijn kennis toe op vraagstukken m.b.t. efficiency verbetering, proces optimalisatie en kosten beheersing, maar hij kan ook uw multi-disciplinaire inkoop projecten aansturen. Daarnaast is hij ‘hands-on’ inzetbaar voor o.a. Inkoop/Category/Sourcing Management rollen.

Zijn huidige verblijfplaats is Sydney, Australië, waar vandaan hij u op dit moment kan bedienen met werkzaamheden m.b.t. het sourcen in Australazië of het verrichten van spendanalyses, met daaraan gekoppeld een voorstel tot verbeterde inkoop efficiency en een besparingspotentieel.

Kerncompetenties
Wilco is ambitieus, sociaal, analytisch, diplomatiek en resultaatgericht; hij heeft er geen problemen mee om ‘met de poten in de klei’ te staan, zijn doorzettingsvermogen en overtuigingskracht helpen hem daarbij.

Een greep uit de werkgevers/opdrachtgevers
Northern Sydney LHD, George Weston Foods (Australia), Royal FrieslandCampina, Aviko Group, Johnson & Johnson, Bayer, Philips Healthcare

Wilco van Regteren
Sydney , Australia
M: +61-424247883
E: info@proccon.com.au
W: www.proccon.com.au
L: http://nl.linkedin.com/in/wilcovanregteren